Zonnebloem vakantiegangers uit de IJsselstreek en Warnsveld. Foto: De Zonnebloem
Zonnebloem vakantiegangers uit de IJsselstreek en Warnsveld. Foto: De Zonnebloem

Mooi programma voor Zonnebloemvakantie 't Keampke

Algemeen

REGIO – De Zonnebloem regio's IJsselstreek en Warnsveld organiseren twee keer per jaar een Regiovakantie voor Zonnebloemgasten uit de gemeenten Zutphen, Bronckhorst en Lochem. Voor een midweek naar de groepsaccommodatie van 't Keampke in De Lutte gingen onlangs veertien deelnemers en acht vrijwilligers op reis met twee negenpersoonsbusjes, waarvan één rolstoelbus en twee auto's.

Tijdens deze vakantie midweek werden diverse activiteiten ondernomen. Zo stond overdag onder andere dierenpark Nordhorn, park Emsflower en De Lutte met een huifkar op het programma. En 's avonds werd bingo en rummikub gespeeld, foto's bekeken en een beauty-avond gehouden. Ook werd genoten van het lekkere eten, een terrasje met drankjes en sorbet of gebak. 's Avonds kon de advocaat met boerenjongens en slagroom natuurlijk ook niet ontbreken.
Op de terugreis werd een omweg gemaakt over de Holterberg met mooie bloeiende heide.
De gehele vakantie was all-inclusive georganiseerd, waar de vakantiedeelnemers en vrijwilligers supertevreden over waren. De meesten gaven aan om de volgende keer weer mee te willen gaan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant