De schoudertas draag je op verschillende manieren, hoe dan?

Een schoudertas draag je over je schouder. Dat is geen verrassend nieuws. Toch kan er nog flink wat variatie zitten in het dragen ervan. En dat zegt weer iets over de drager. Klopt het? Lees maar even mee.

Losjes over de schouder
Je draagt je schoudertas lekker losjes. Dan ben jij dat ook. Je bent spontaan en meestal vrolijk. Je leeft behoorlijk zorgeloos en vooral in het hier en nu. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Het maakt je bovendien behoorlijk zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit.

Strak tegen je lijf
Als je een schoudertas over je schouder doet en je klemt de tas zelf dicht tegen je aan, dan ben je volgens kenners praktisch ingesteld. Je vertrouwt niet zonder meer Jan en alleman. Daar moet die ander wel even wat voor doen. Je bent gewoon alert en gaat recht op je doel af.

In de hand
Als jij welke tas dan ook in je hand houdt, dan lijk je voor de buitenwereld een georganiseerd type. Je pakt die tas gewoon praktisch op en je hebt alleen maar de meest noodzakelijke spullen bij je. Dat draagt gewoon lekker licht. Ziet er ook wel stoer uit, maar vooral de tas in gewicht laag weten te houden zodat je deze gemakkelijk oppakt, is jouw kwaliteit.

Reislustige types dragen de tas 'handsfree'


Schuin over je bovenlijf
Een tas schuin over je bovenlaag dragen, heet crossbody. Fashion-taal natuurlijk. Neemt niet weg dat het heerlijk draagt en je hebt de handen vrij. Dat maakt jou tot een avontuurlijk type. Of het nu om het buitenland gaat of om een tripje naar een binnenlandse stad. Of naar een heerlijk natuurgebied. Jij houdt ervan. Reislustige types dragen de tas 'handsfree'.

Met een zwiep naar achteren
Dat kan ook: crossbody dragen en dan naar achteren zwiepen zodat de tas op je rug hangt. Ook dan heb je je handen vrij, maar het ziet er net wat meer ontspannen uit. Jij maakt je niet zo druk. Lekker chill.

Gemiste kans als je geen schoudertas draagt

Niks
Geen schoudertas dames en ook geen schoudertas heren? Dan ben je volgens kenners een zelfverzekerd type. Je bekommert je niet om spullen en gaat gemakkelijk zonder de deur uit. Je houdt van vrijheid, dus voor jou zo min mogelijk om het lijf. Het kan!
In dat laatste geval wel jammer, want er zijn zoveel prachtige schoudertassen. Gemiste kans. Maar misschien val je in een vrolijke bui nog voor het avontuur en kies je voor een echte stijlvolle schoudertas. Probeer het eens.


Dit artikel wordt u aangeboden door 24Marketing.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten