AZC G2 in nieuw tenue. Foto: PR
AZC G2 in nieuw tenue. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe tenues voor G-teams AZC

ZUTPHEN - De twee G-seniorenteams van voetbalvereniging AZC zijn bij aanvang van de nieuwe competitie in nieuwe tenues gestoken. De nieuwe outfits werden afgelopen zaterdag voorafgaand aan de bekerwedstrijd van G1 tegen Victoria Boys feestelijk overhandigd.

Dat gebeurde door Arco van Bemmel en Tineke van den Oord van massagepraktijk Artibo. Zij hebben de nieuwe shirts mogelijk gemaakt. Vorig jaar bestond Artibo namelijk precies 10 jaar, terwijl AZC het 100-jarig bestaan vierde. Dat was aanleiding voor een bijzondere sponsoractie. Artibo hield een jaar lang de actie 'Massage van de maand' en schonk de opbrengst daarvan aan de G-voetballers van AZC. Een leuk onderdeel van deze actie was dat de voetballers zich ook een keer konden laten masseren. De meeste voetballers hebben daar gebruik van gemaakt en ze vonden het heerlijk.

Met de opbrengst van deze actie zijn nu nieuwe shirts, broeken en kousen aangeschaft. Trainingspakken van de club hadden de spelers en speelsters allemaal al, zodat ze dit seizoen piekfijn aan de aftrap staan van alle wedstrijden.

Arco van Bemmel en Tineke van den Oord werden door de G-spelers en hun begeleiders bedankt met een grote bos bloemen. Ze waren ten tijde van de actie nog buren van de voetbalclub aan de Deventerweg, maar kort voor de zomer zijn ze met hun massagepraktijk verhuisd naar de Weerdslag.

Meer berichten