De juiste raamdecoratie kiezen voor jouw slaapkamer

EG Photography
EG Photography (Foto: Emma Groenenboom)

Sfeervolle houten raamdecoratie is een goede optie voor je slaapkamer. Maar er is zoveel te kiezen, dat het moeilijk kan zijn om het overzicht te bewaren. Gelukkig kunnen de professionals van Inhuis Plaza je helpen bij jouw woonwens voor raamdecoratie in de slaapkamer. De specialisten van Inhuis Plaza zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie, maar weten ook dat tijdloze klassiekers soms de beste optie zijn. Ze gaan graag samen met jou kijken naar de beste optie voor jouw slaapkamer.

Mogelijkheden voor houten raamdecoratie
Als we het hebben over houten raamdecoratie hebben we al een aardige schifting gemaakt. We hebben namelijk de verschillende soorten gordijnen hiermee al geschrapt. Hoewel je natuurlijk ook nog voor de combinatie kunt gaan. Maar ook binnen de houten raamdecoratie zijn er verschillende mogelijkheden. Populair zijn de houten jaloezieën, die beschikbaar zijn in allerlei houtsoorten, breedtes en kleuren. Maar ook shutters kunnen een mooie keuze zijn. Deze klassieke look geeft gelijk een gezellige en romantische sfeer aan je slaapkamer. De houten jaloezieën en shutters zijn op allerlei ramen te monteren, bijvoorbeeld ook draai- en kiepramen. De jaloezieën kunnen ook elektrisch bediend worden met een afstandsbediening of een app op je smartphone.

Hout, kleur, breedte
Het mooie aan houten raamdecoratie is dat het zo bewerkbaar is. Je kunt het op maat maken in allerlei variaties. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt is FSC gekeurd, dus is verantwoord gekapt. Je draagt bij Inhuis Plaza dus nooit bij aan ontbossing. De houtsoorten die gebruikt worden zijn basswood, abachi en bamboe. Deze houtsoorten zijn in breedtematen 25mm, 50mm en 70mm te verkrijgen en in allerlei kleuren, waarbij de beschikbaarheid van de kleuren samenhangt met de houtsoort en het formaat. Laat Inhuis Plaza je adviseren wat de juiste combinatie is voor jouw slaapkamer.

Het advies van Inhuis Plaza
Het beste resultaat voor jouw slaapkamer haal je uit een goede samenwerking met Inhuis Plaza. Wat dit inhoudt verschilt per persoon. Sommige mensen kiezen zelf hun houten raamdecoratie, geven de juiste maten door en laten hun bestelling aan huis bezorgen en hangen dit zelf op. Maar anderen laten de experts van Inhuis Plaza langskomen voor een secure meting en daaropvolgende installatie. Hoe jij dit het liefst wilt doen is geheel aan jou. Je kunt voor de zelfstandige weg kiezen, of het hele proces samen doorlopen. Met het CBW-keurmerk van Inhuis Plaza weet je dat de klant altijd voorop staat en succes gegarandeerd is.

Dit artikel wordt u aangeboden door Inhuis Plaza. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten