Open Huis De Elf Marken en tentoonstelling in het Tramstation

Open Huis De Elf Marken en tentoonstelling in het Tramstation

GORSSEL - Op zaterdag 7 september organiseert de Historische Vereniging De Elf Marken weer een Open Huis in het Tramstation, Van der Capellenlaan 4 in Gorssel.

In de presentatieruimte wordt dan een film vertoond over Almen. Deze film is gemaakt door Chris Klein Nengerman en toont een aantal van gebeurtenissen in Almen uit 1989, waaronder het afscheid van ds. Jansen Schoonhoven. Daarnaast is in de expositieruimte van het Tramstation een tentoonstelling ingericht van keramiek en viltkunst. Els Bottema en Miriam Verbeek zijn de exposanten. Deze expositie is tot 29 oktober te zien.

Rabo-actie
De Historische Vereniging De Elf Marken doet mee aan de actie 'Hart voor de Achterhoek' van de Rabobank Noord en Oost-Achterhoek. Leden van de Rabobank Noord en Oost-Achterhoek krijgen vijf stemmen toegewezen en mogen daarvan maximaal twee gebruiken om te stemmen op zijn (eigen) vereniging/club. De drie overblijvende stemmen moet men uitbrengen op andere verenigingen/clubs.

Door op De Elf Marken te stemmen kan de vereniging een donatiebedrag van de bank krijgt. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage. De bestedingsdoelen voor deze vereniging zijn de verdere inrichting van de onlangs vergrote presentatieruimte en de modernisering van de computerconfiguratie. Stemmen is mogelijk vanaf 5 september t/m 19 september 2019..

Openingstijden
Het Tramstation is tijdens de Open dag op zaterdag 7 september geopend van 10.30 tot 15.00 uur en verder iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten