Zangeres Thaïsa Olivia. Foto: PR
Zangeres Thaïsa Olivia. Foto: PR (Foto: )

Thaïsa Olivia zingt bij It's Time for Jazz

ZUTPHEN – Op dinsdag 10 september komt zangeres Thaïsa Olivia naar Zutphen voor een optreden in Uffie’s aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. Dit doet ze samen met contrabassist Jasper Somsen en op de piano Thijs Cuppens. Het optreden begint om 20.30 uur en de toegang is vrij. Donaties zijn welkom.

Olivia is een zangeres die altijd de bezieling in haar liedjes opzoekt en ook vindt. Al in haar jonge jaren reisde zij met het internationale muziekgezelschap Up with People door de Amerika. Ook in Duitsland toerde zij met de closeharmony groep The Croonettes. New York is haar tweede thuis, waar zij dus ook regelmatig concerten geeft. Thaïsa Olivia is een zangeres die zeer goede recensies ontving op haar uitgebrachte muziek.

Olivia zal deze avond worden begeleid door contrabassist Jasper Somsen. Hij studeerde zowel klassiek als jazz bas. Een zeer goede muzikant die o.a. speelde met Bob Sheppard, Yuri Honing en Eric Vloeimans. Aan de piano brengt zij mee Thijs Cuppens. Een man die veel in theaters te bewonderen is als begeleider van bijvoorbeeld Ellen ten Damme. Onlangs nog tijdens het reizend festival De Parade.

Meer berichten