Een gids laat deelnemers tijdens de wandeling bijzondere plekken in de binnenstad van Zutphen ontdekken. Foto: PR
Een gids laat deelnemers tijdens de wandeling bijzondere plekken in de binnenstad van Zutphen ontdekken. Foto: PR (Foto: )

Stadswandelingen in zomerseizoen ook op zondagen mogelijk

ZUTPHEN - Stadswandelingen door de binnenstad van Zutphen zijn erg populair bij bezoekers. Daarom wordt het aanbod vanaf 1 juli – tijdens het hoogseizoen – uitgebreid: bezoekers kunnen dan van maandag tot en met zondag een stadswandeling maken met gids om bijzondere plekken in de binnenstad van Zutphen te ontdekken. De wandelingen starten om 13.30 uur vanaf VVV Zutphen (Houtmarkt 75) en duren circa anderhalf uur. Reserveren wordt aanbevolen.

De gidsen lopen door hofjes, smalle straatjes, langs historische gebouwen en bijzondere plekken van de binnenstad. Onderweg vertellen ze over de geschiedenis van Zutphen en haar bewoners. Stadswandelingen met gids zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij inwoners uit Zutphen die hun stad op een andere manier willen leren kennen en ook bij groepen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en familiedagen.

Stadswandelingen maken op alle dagen kan tot en met 30 september. Daarna is het tot en met 31 oktober op maandag tot en met zaterdag mogelijk en vanaf 1 november tot en met 29 februari 2020 alleen op zaterdag. Kosten bedragen 5 euro per persoon. Maximaal 20 personen per wandeling.

Reserveren
Reserveren wordt aanbevolen: info@inzutphen.nl en 0575-844538. Voor groepen vanaf 8 personen worden ook groepsstadswandelingen georganiseerd. Voor meer informatie daarover en voor het maken van een reservering kunt u contact opnemen met de VVV via groepen@inzutphen.nl of 0575-844538.

Meer berichten