Alle bedrijfswagens van Herwers bij elkaar. Foto:PR
Alle bedrijfswagens van Herwers bij elkaar. Foto:PR

Bedrijfswagen-wegrijdagen bij Herwers Renault Zevenaar

Bedrijfswagen-wegrijdagen bij Herwers Renault Zevenaar

ACHTERHOEK - Alle Herwers Renault bedrijfswagens op één plek klinkt bijna onmogelijk. Toch is dat wat tijdens de bedrijfswagen-wegrijdagen het geval is. Van brandstof tot elektrisch en van zwart tot wit: meer dan vijftig bedrijfswagens staan opgesteld in en rondom Herwers Renault Zevenaar.

Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 juli heeft iedereen de mogelijkheid alle Renault bedrijfswagens op één plek te bekijken. De modellen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, die men daar rustig kan vergelijken. Wie tijdens het evenement voor aanschaf van een bedrijfswagen kist, ontvangt tot 6.000 euro korting én een gratis laadruimtepakket. Wie liever wil financieren, profiteert van nu procent rente. Ook biedt Herwers Renault verlengde garantie en onderhoudscontracten aan, zodat het onderhoud aan uw bedrijfswagen goed geregeld is.

Natuurlijk wordt ook tijdens dit evenement gezorgd voor een hapje en drankje. De bedrijfswagen-wegrijdagen zijn te bezoeken op donderdag 4 juli van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 5 juli van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 6 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Herwers Zevenaar is te vinden op de Kelvinstraat 2 in Zevenaar.

Meer berichten