Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen twintig uitgelote spaarders extra hoofdprijzen. Foto: Pim Helmich
Tijdens een feestelijke bijeenkomst ontvingen twintig uitgelote spaarders extra hoofdprijzen. Foto: Pim Helmich (Foto: )

Driekant trakteert winnaar op jaar lang gratis brood

ZUTPHEN - Op zaterdag 18 mei was het zo ver: de loting en uitreiking van de prijzen van de Winter Waarde Punten actie van Driekant. Al sinds jaar en dag kunnen de klanten van Driekant tussen 1 december en 31 maart punten sparen voor cadeaus zoals een Zutkoek, een pak speculaasjes of een tegoedbon. Bij iedere aankoop in zowel de Driekant winkels als de marktkramen (in Zutphen, Zwolle en Brummen) ontvangen de klanten gratis punten.

Aan het einde van het seizoen verloot Driekant tijdens een feestelijke bijeenkomst een aantal extra hoofdprijzen onder 20 uitgelote spaarders. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes trokken deze fanatieke spaarders afgelopen zaterdag om 15.00 uur om de beurt een envelop uit de stapel. Voor iedereen was er een prijs, maar stiekem hoopten alle aanwezigen natuurlijk op de mooiste hoofdprijs: 'een jaar lang gratis brood!'. De spanning liep langzaam op totdat meneer en mevrouw Fabri Alfing de envelop trokken waarop duidelijk vermeld stond dat zij de gelukkigen waren. Van harte gefeliciteerd.

Meer berichten