Onderweg belandt het publiek in wonderlijke situaties. Foto: Laura Luca
Onderweg belandt het publiek in wonderlijke situaties. Foto: Laura Luca

Op ontdekkingstocht door de Schouwburg

ZUTPHEN - Theatergroep Kwatta presenteert de Kwatta Kweeste: een nieuwe theatervorm waarbij je als publiek niet rustig op je stoel zit, maar op ontdekkingstocht gaat door de schouwburg. Vol ontmoetingen met bijzondere figuren op plekken waar je normaal als bezoeker niet komt. Op 1 juni is de Kwatta Kweeste om 19:00u te zien in Theater het Hanzehof in Zutphen.

Het verhaal: 'Het meisje Dorothy is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden?'. Samen met een gids gaat het publiek op zoek naar de Wizard. Op het toneel, in de coulissen en in de kleedkamers ontmoeten zij meer figuren die iets kwijt zijn. De schorre vogelverschrikker is zijn verstand verloren, de leeuw mist zijn moed en de blikken robot heeft geen gevoel. Ook zij sluiten zich aan in de zoektocht naar de Wizard. Onderweg belanden ze in wonderlijke situaties. Wie weet blijkt de kleinste van de groep een held en belandt het publiek zelf wel in de spotlight op het grote toneel… Uiteindelijk draait het om één ding: thuiskomen.

De Kwatta Kweeste is een theatraal en muzikaal avontuur voor de hele familie, vanaf 6 jaar. Wie gaat er mee op avontuur? Meer informatie is te vinden op de website.


www.kwatta.info

Meer berichten