De Beach Arena van vorig jaar op de Groenmarkt. Foto: Petra van de Berg
De Beach Arena van vorig jaar op de Groenmarkt. Foto: Petra van de Berg (Foto: )

Volop jeugdactiviteiten tijdens Beach Event in Pinksterweekend

ZUTPHEN - Ook dit jaar organiseert Beach Center Zutphen-Warnsveld in het Pinksterweekend weer een groots Beach Event in Zutphen. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt er weer een programma vol activiteiten georganiseerd op de Groenmarkt en op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld. Op zaterdag zijn er bij het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, allerlei leuke en spectaculaire activiteiten voor de jeugd. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom.

Vrijdag 7 juni worden er op de Beach Arena op de Groenmarkt toernooien gespeeld door het Voortgezet Onderwijs, het asielzoekerscentrum, door G-sporters en door bedrijven. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni komen de beste beachvolleyballers en -balsters van Nederland naar Zutphen voor het DELA Eredivisie Beachtoernooi. Maandag 10 juni wordt het evenement afgesloten met een Beach voetvolleytoernooi. De wedstrijden van de DELA Eredevisie worden niet alleen op de Beach Arena op de Groenmarkt gespeeld, maar ook op de beachvelden van Beach Center Zutphen-Warnsveld.

Spektakel voor de jeugd
Op zaterdagmiddag en -avond kan de jeugd rondom het Beach Center, op de accommodatie van KVZ, gratis genieten van leuke en spectaculaire activiteiten. Van 11.00 tot 15.00 uur is er een stormbaan, die al leuk is voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Van 14.00 tot 18.00 uur kan er bubbleball gespeeld worden (voetballen met je lijf in een grote opblaasbal waar alleen je benen onderuit komen). Van 14.00 tot 20.00 uur is het spektakel compleet met bossaball, volleybal op een luchtkussen met trampolines, en archery attack, op elkaar boogschieten met hindernissen.

Kuub zand actie
Draagt u dit gezellige sportevenement een warm hart toe? Dan kunt u het mede mogelijk maken door een kuub virtueel zand te kopen voor de Beach arena op de Groenmarkt. Voor 10 euro is men virtueel eigenaar van een kubieke meter zand. Meerdere kuubs kopen kan natuurlijk ook. Dit kan via de website.


www.beachcenterzw.nl/beachspektakel

Meer berichten