Burgemeester Vermeulen ging graag in op de uitnodiging om de nieuwe plek te openen. Foto: PR
Burgemeester Vermeulen ging graag in op de uitnodiging om de nieuwe plek te openen. Foto: PR (Foto: )

Burgemeester Vermeulen knipt Koers Oost open

ZUTPHEN – De officiële opening van de vestiging van Koers Oost Uitzendbureau aan de Laarstraat 133 was tijdens een feestelijke middag op donderdag 9 mei. Zo'n 150 gasten kwamen om het nieuwe pand te bekijken, dat burgemeester Annemieke Vermeulen officieel opende.

Door Liesbeth Spaansen

Burgemeester Vermeulen, die de verbouwing had gevolgd, ging graag in op de uitnodiging om de nieuwe plek te openen. "Een positieve ontwikkeling voor deze regio met dit groeiende bedrijf, dat zorgt voor de werkgelegenheid van Zutphen en omgeving."

Manager Sabine Oldenhave is tevreden. "Het was gezellig! Er was een mooi opkomst van onze relaties. Ondernemers uit onze regio, Zutphen, Vorden, Lochem en Eerbeek, waren er en het was heel gezellig met een hapje en een borrel."

Zo'n drie jaar geleden startte Sabine Oldenhave, die al vijftien jaar in het uitzendwerk zit, de Zutphense vestiging van Koers Oost Uitzendbureau in een pand nabij het station Zutphen. Het bedrijf is in drie jaar tijd flink gegroeid. "Ik had het wel gehoopt, maar het is harder gegaan, dan ik had gedacht. We zijn nu met acht collega's op onze vestiging. Naast het uitzendwerk, payrolling startten we vanaf januari dit jaar ook de recruitmenttak." Voordeel van de nieuwe plek is de ruime parkeerplaats. "Dat is uniek in de binnenstad".

Meer berichten