Wethouder Mathijs ten Broeke boort de eerste paal. Foto: PR
Wethouder Mathijs ten Broeke boort de eerste paal. Foto: PR

Startschot bouw villamenten en penthouses Veste Zutphen

ZUTPHEN - Met het boren van de eerste paal, gaf wethouder Mathijs ten Broeke maandagmiddag 13 mei het officiële startsein voor de bouw van het project Veste aan de Coehoornsingel in Zutphen. Dat gebeurde onder toeziend oog van omwonenden en toekomstige bewoners van deze villamenten en penthouses voor wie dit tevens een mooie gelegenheid was om nader kennis te maken met elkaar.

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert het project Veste dat bestaat uit drie woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 24 villamenten (appartementen met de kenmerken van een riante villa) en 4 penthouses. In het derde woongebouw vestigt zich een organisatie die een comfortabele woonomgeving voor de bewoners creëert waarbij de persoonlijke (zorg)wensen centraal staan.

Naar verwachting worden de eerste villamenten in het najaar van 2020 opgeleverd. Er zijn nog enkele villamenten te koop in woongebouw 1. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Thoma Post of ten Hag makelaars in Zutphen. Meer informatie over het project is te vinden op www.vestezutphen.nl

Meer berichten