Dames 1 in hun kampioenshirts. Foto: Gerard Derksen
Dames 1 in hun kampioenshirts. Foto: Gerard Derksen (Foto: )

Warnsveldse Boys dames 1 kampioen

WARNSVELD - Het vlaggenschip van de damesafdeling bij de Warnsveldse Boys heeft afgelopen zondag het kampioenschap in de vierde klasse zondag weten te behalen.

De groep bestaande uit 21 meiden heeft dit seizoen laten zien dat een goede sfeer de basis kan vormen voor een succesvol seizoen. Afgelopen zondag moesten de dames naar Twello om tegen Activia aan te treden, een tegenstander waar ze twee weken geleden nog van hadden verloren, met een voorsprong van 7 punten en nog vier wedstrijden te spelen. De wedstrijd tegen Activia wist Warnsveldse Boys dames 1 met 0-2 te winnen. Dat betekende in eerste instantie dat ze komende zondag thuis tegen Markelo kampioen zouden kunnen worden, maar toen kwam het bericht binnen dat deze enig overgebleven concurrent tegen de nummer laatst met 1-0 achterstond. Aangezien ook deze wedstrijd in de buurt van Twello gespeeld werd, togen de dames massaal naar deze wedstrijd om daar de laatste 20 minuten te kijken. Het gejuich was enorm toen Markelo met 2-0 verloor en de dames afgelopen zondag het kampioenschap al hadden veiliggesteld.

Gelukkig waren de kampioensshirts al klaar en aankomende zondag wordt het kampioensfeest gevierd. Iedereen is van harte welkom om zondag 19 mei om 12.00 uur naar het sportpark in Warnsveld te komen om de dames aan te moedigen in hun wedstrijd tegen Markelo. Na afloop zal de club de meiden in het zonnetje zetten en huldigen. Daarna wordt het kampioensfeest gevierd.

Meer berichten