Toonkunst Zutphen. Foto: PR
Toonkunst Zutphen. Foto: PR

Toonkunst Plus Zutphen geeft voorjaarsconcert

Algemeen

ZUTPHEN - Op zondag 12 mei 2019 geeft het gemengd koor Toonkunst Plus Zutphen haar inmiddels traditionele voorjaarsconcert, deze keer in de Walburgiskerk te Zutphen. Het belooft een gevarieerd concert te worden met als hoogtepunt de 'Mass of the children' van John Rutter. Het concert begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur is de kerk open.

Behalve het koor werken aan dit concert mee het kinderkoor Rezonanz uit Veenendaal, het Nationaal Symfonisch Kamerorkest (NASKA) en twee solisten, de sopraan Miriam Drost en de bariton Jaap Roos. Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans Lamers.

Kaarten
Kaarten kunnen gekocht worden bij koorleden, via www.toonkunstpluszutphen.nl/kaartverkoop , bij Music All In te Zutphen en Bruna in Vorden. In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro en aan de kerk 17,50 euro.

Toonkunst Plus Zutphen
Toonkunst Plus Zutphen is een gemengd koor van inmiddels ruim 70 leden en bestaat nu zo'n 15 jaar. Het woord Plus in de naam van het koor geeft aan dat de koorleden ouder zijn dan 50 jaar maar natuurlijk wel heel mooi kunnen zingen. Zutphen kent ook het koor Toonkunst, waarvan de leden gemiddeld jonger zijn. Beide koren hebben dezelfde dirigent, namelijk Hans Lamers.


toonkunstpluszutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant