Lezing 'Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel'

Algemeen

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten, is volgens Bruno Gröning mogelijk. Daarover gaat de lezing 'Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel' op woensdag 15 mei om 19.30 uur in het Odensehuis, Tengnagelshoek 6 in Zutphen. De toegang is gratis, een gift is welkom.

Veel mensen zijn zoekende, zoekende naar gezondheid, naar een weg om te worden verlost van hun pijn, ellende, nood, ziekte. De reguliere geneeskunde staat soms met lege handen. In de hoogstaande beschavingen van de mensheid wordt sinds vele duizenden jaren gesproken over het existeren van een hogere kracht die kan helpen en genezen. Bruno Gröning (1906-1959) noemde deze kracht 'Heilstrom' en toonde de mensen, hoe men deze kracht zelf op kan nemen. Volgens Bruno Groning's woorden bestaat er geen ongeneeslijk

Bruno Gröning

Hij was een eenvoudige man, geen arts, geen academicus. Hij beschikte over een intuïtief weten van de levenskracht en hoe de mens zich ermee kan verbinden en deze in zich kan opnemen. Wat in de jaren ‘50 met Bruno Gröning begon, heeft zich tot een wereldomvattende Vriendenkring ontwikkeld, die in meer dan 130 landen ten behoeve van het algemeen belang werkzaam is en intussen wereldwijd één van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg. Deze internationale gemeenschap is boven-confessioneel en wordt uitsluitend gedragen door vrijwillige giften en onbetaalde werkzaamheden. Binnen de Bruno Gröning-Vriendenkring wordt nog steeds verteld over vele genezingen die er gebeuren – ook van zogenaamde ongeneeslijke ziekten.

Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via telefoon of e-mail.


06-24354254

netherlands@bruno-groening.org

www.bruno-groening.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant