David Buist en Ans Hoekerswever tijdens de officiële ondertekening. Foto: PR
David Buist en Ans Hoekerswever tijdens de officiële ondertekening. Foto: PR (Foto: )

Ans en David van BB Optiek slaan de handen ineen

WARNSVELD - Eerder deze maand, op 15 april, is David Buist mede-eigenaar geworden van BB Optiek in Warnsveld. Voor hem een fantastische nieuwe stap en voor eigenaresse Ans Hoekerswever een geruststelling dat BB Optiek ook in de toekomst in goede handen blijft en dat ze de winkel nu samen verder kunnen uitbouwen.

Ans Hoekerswever, David Buist en Nica van der Mijden zijn al jaren de gezichten van BB Optiek Brillen & Lenzen, dat inmiddels een begrip is geworden in Warnsveld en omstreken. In hun nieuwe pand aan de Runneboom 10 verkopen zij brillen, zonnebrillen en contactlenzen en kan men terecht voor vragen over ogen, scherp zicht en oogzorg.

Nadat Ans in 2002 mede-eigenaresse werd van het toenmalige B&B Optiek, is ze in 2004 alleen als eigenaar van BB Optiek verder gegaan. Ook David is in 2002 bij B&B Optiek begonnen met werken als bijbaan en na de opleiding voor opticien is hij niet meer weggegaan. Na een dienstverband van bijna 17 jaar hebben Ans en David nu echt de handen ineengeslagen. Enkel een verandering achter de schermen, want de service en kwaliteit die de klanten gewend zijn blijven hetzelfde.

Meer berichten