Foto: Petra van den Berg
Foto: Petra van den Berg (Foto: )

Beachfootvolleytoernooi

ZUTPHEN - Op vrijdagavond 31 mei start het beachfootvolleytoernooi bij het Beach Center Zutphen-Warnsveld. Behendige voetballers van clubs uit Zutphen en omgeving zijn van harte welkom om mee te doen. Na de voorrondes op 31 mei volgt de finaledag op tweede pinksterdag, maandag 10 juni, op de Beach Arena op de Groenmarkt. Daar spelen de beste acht teams tegen elkaar.

Zowel in de voorrondes als op de finaledag wordt er 3 tegen 3 beachfootvolley gespeeld. De teams die zich inschrijven moeten bestaan uit minimaal 4 personen. Inschrijven kan tot 1 mei en deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden kan via het e-mailadres. Organisator Tara Vos van de Warnsveldse Boys: " Er hebben zich al een aantal enthousiaste teams gemeld van verschillende voetbalclubs. Dus wees er snel bij om ook mee te doen."

Het toernooi begint vrijdagavond 31 mei om 19.30 uur en wordt afgesloten met een feestavond op het Beach Center Zutphen-Warnsveld, aan de Laan naar Eme, op de accommodatie van korfbalvereniging KVZ. De finalemiddag op maandag 10 juni is de afsluiting van het vier dagen durende spektakel op de Zutphense Groenmarkt.


footvolleytoernooizutphen@gmail.com

Meer berichten