Het nieuwe logo werd bij de start van het toernooi overhandigd aan voorzitter Henk Jan Milius. Foto: PR
Het nieuwe logo werd bij de start van het toernooi overhandigd aan voorzitter Henk Jan Milius. Foto: PR (Foto: )

Nieuw logo Oranjetoernooi KVZ

ZUTPHEN - Zaterdag 13 april organiseerde korfbalvereniging KVZ voor de zeventiende keer het jaarlijkse Oranjetoernooi van en voor junioren. De commissie die het toernooi samen met de junioren van KVZ organiseert, vond het na 16 jaar tijd voor een nieuw logo. Het logo is ontworpen door KVZ-volleybalster Merel ten Barge en werd bij de start van het toernooi vol trots uitgereikt aan voorzitter Henk Jan Milius. Hij beloofde het een mooi plekje in het clubhuis van KVZ te geven.

Traditiegetrouw vond het toernooi plaats op de zaterdag voordat de tweede helft van de veldcompetitie begint. Veel ploegen gebruiken het toernooi dan ook als een serieuze voorbereiding hierop. Ook dit jaar kende het toernooi weer een groot deelnemersveld van in totaal negen korfbalverenigingen. Er werd gespeeld in vier poules. In de poule voor B-teams won Sparta Zwolle. In de tweede en derde poule voor A-teams won Oost Arnhem. In de eerste poule voor A-teams werd Unitas A1 kampioen.

De feestelijke afsluiting maakte het Oranjetoernooi weer helemaal af. En niemand hoefde naar huis, want zowel de thuis- als de uitploegen hadden tenten opgezet achter de kantine.

Meer berichten