Warnsveldse Boys kan stijgende lijn niet vasthouden

Algemeen

WARNSVELD - De Warnsveldse Boys waren de laatste weken met een goede reeks bezig, 7 punten uit drie wedstrijden is een prima resultaat voor een degradatiekandidaat. Afgelopen zondag 7 april stond de belangrijke uitwedstrijd tegen VIOD op het programma. De thuiswedstrijd werd door de Boys met 3-1 gewonnen. Omdat VIOD gelijk staat met de Boys, moest deze 6 puntenwedstrijd gewonnen worden in Doetinchem.

VIOD begon scherp aan de wedstrijd en na 3 minuten kwam Warnsveldse Boys al op een achterstand. De bal werd makkelijk ingeleverd en de man bij de tweede paal kon de bal makkelijk intikken. De Warnsveldse Boy kwam niet aan voetballen toe en VIOD behield de 1-0 voorsprong. Vervolgens werd de bal schitterend neergelegd bij de VIOD spits (Victor Steinhouwer) en hij kon zijn tweede goal in dit duel aantekenen. De rust werd ingegaan met een 2-0 achterstand.

Na rust was het elftal op twee plekken gewijzigd. De Warnsveldse heren waren beter dan in de eerste helft maar echte kansen leverde het nauwelijks op. De beste kansen waren en bleven voor VIOD. De goed leidende scheidsrechter was nog genoodzaakt gele kaarten te trekken. Eindstand: 2-0. De Warnsveldse heren zullen proberen om degradatie te ontlopen.

Volgende week, zondag 14 april, speelt Warnsveldse Boys om 14.00 uur thuis tegen Varsseveld. Die middag spelen de heren voor de tweede keer in de competitie tegen Varsseveld. De uitwedstrijd werd met 6-1 verloren dus er is nog wat recht te zetten. Naast eerherstel zijn de drie punten nog belangrijker om van de onderste plaatsen weg te komen.