Gerrit en Gea Nikkels genieten nu al van de duo-fiets terwijl Corrie Groeneveld tips krijgt van Theo de Ruiter. Foto: Liesbeth Spaansen
Gerrit en Gea Nikkels genieten nu al van de duo-fiets terwijl Corrie Groeneveld tips krijgt van Theo de Ruiter. Foto: Liesbeth Spaansen

Gerrit Nikkels schenkt duo-fiets aan Zonneoord

WARNSVELD – Gerrit Nikkels vierde zaterdagavond 16 maart in Zaal de Pauw in Warnsveld twee feestjes tegelijk; zijn overdracht van De Pauw aan neef Luuk en zijn 65ste verjaardag. Wist Gerrit eigenlijk nooit wat hij voor zijn verjaardag wilde, dit jaar was het anders. Hij riep iedereen op geld te storten of mee te nemen naar het feest voor in de melkbus, want hij wilde een duo-fiets schenken aan Zonneoord in Zutphen, waar zijn zusje Gea woont.

Door Liesbeth Spaansen

Terwijl Luuk achter de bar stond en de gasten van een drankje voorzag, genoot Gerrit al bij voorbaat van de verrassing voor zijn zusje. Hij onderbrak de zesmansformatie B'rock'olie even voor een officieel momentje. "Ik wil Luuk veel succes wensen hier in De Pauw en ik dank jullie allemaal voor de komst. Ik wil ook mijn beste vrienden Bep en Theo de Ruiter bedanken. Theo heeft een fietsenwinkel in Pernis en hij heeft de duo-fiets voor inkoopsprijs willen leveren."

Onder applaus kwamen de bewoners van Zonneoord binnen lopen, zij hielden bordjes op die het woord 'bedankt' vormde. Zus Gea Nikkels en leidster Corrie Groeneveld volgden op de duo-fiets, die met bewondering werd bekeken. Theo gaf Corrie ter plaatse nog wat tips voor de duo-fiets die trapondersteuning heeft.

Daarna kreeg Gerrit als bedankje een keukenschort met de 'hand'tekeningen van de bewoners. Aan de glunderende gezichten te zien, zullen de Zonneoordbewoners er met veel plezier samen op uitgaan.

Meer berichten