Foto:

Warnsveldse Boys beëindigen samenwerking met trainer

WARNSVELD – Het bestuur heeft na intern beraad besloten om het contract met de huidige trainer René Knuiman te beëindigen. Het eerste elftal wordt geplaagd door veel (langdurige) blessures waardoor de prestaties in het eerste jaar in de tweede klasse tegenvallen.

De reden om het contract niet te verlengen is niet gelegen in de tegenvallende prestaties. Er is echter sprake van onvoldoende chemie tussen het team en de trainer waardoor het bestuur heeft besloten om het contract voortijdig te beëindigen. Er was eerder al besloten om het contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. Het bestuur bedankt René voor zijn inzet in de afgelopen periode en wenst hem veel succes toe bij Jonge Kracht voor het seizoen 2019-2020.

Tot het einde van het seizoen zal de huidige assistent-trainer Olaf de Ruijter de positie van hoofdtrainer waarnemen en zal Michel Oudenampsen hem hierbij ondersteunen. Het bestuur is ondanks de moeilijke omstandigheden overtuigd dat de huidige selectie de kwaliteiten heeft om in de laatste tien wedstrijden van het seizoen 2018-2019 voldoende resultaat te kunnen behalen om lijfsbehoud in de tweede klasse te realiseren.

Voor het seizoen 2019-2020 is Michel Feukkink aangetrokken als nieuwe trainer.

Meer berichten