Zjuust brengt vier maal de voorstelling Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl op de planken. Foto: PR
Zjuust brengt vier maal de voorstelling Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl op de planken. Foto: PR (Foto: )

Zjuust speelt Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl

ZUTPHEN - Zjuust brengt vier maal de voorstelling Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl op de planken. Met kleurrijke beelden, Oempa Loempa's en live muziek. Deze vinden plaats in Proeflokalen, Vispoortplein 16 in Zutphen op zaterdag 23 maart om 19.00 uur, zondag 24 maart om 15.00 uur en zaterdag 30 maart om 19.00 uur en in De Hanzehof op maandag 1 april om 13.15 uur.

In een klein huisje in een Engels dorp woont Sjakie, samen met zijn vier grootouders. Ze zijn arm, maar mopperen niet. In dat dorpje staat achter een hoog hek de grote chocoladefabriek van Willie Wonka. De schoorstenen roken, maar niemand weet wat er precies gebeurt. Op een dag verstopt Willie Wonka vijf gouden toegangskaartjes in chocoladerepen. Als je die wint, mag je met Willie de geheimzinnige fabriek in. Dan proef je toffees met aardbeiensmaak en zie je hoe eeuwig durende waffelvullers worden gemaakt. Hoe zal het de vijf gelukkige vinders van de gouden repen vergaan? Want helemaal zonder risico is een bezoek aan Willie Wonka's fabriek niet...

De toegangskaartjes voor de voorstellingen worden gemaakt door bonbonatelier Janson. Bij elke voorstelling zal ook één gouden kaartje verstopt zitten. Na de voorstelling kan de gelukkige vinder dit gouden kaartje inwisselen voor een verrassing.

Toegang 9 euro (tot 14 jaar 7 euro). Reserveren: reserveren@zjuust.nl of 06.12554579 (alleen tussen 18.30 en 20.30). Geschikt vanaf 5 jaar.


www.zjuust.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden