Logo nieuwe cadeauwinkel Steengoed officieel onthuld tijdens opening

Op vrijdag 8 maart werd het logo van de nieuwe cadeauwinkel in Zutphen door cliënten en begeleiders onthuld tijdens de officiële opening. Foto: PR
Op vrijdag 8 maart werd het logo van de nieuwe cadeauwinkel in Zutphen door cliënten en begeleiders onthuld tijdens de officiële opening. Foto: PR (Foto: )

ZUTPHEN - Een prachtig logo symboliseert waar Steengoed voor staat: het bewerken van steen en hout tot prachtige cadeauartikelen. Op vrijdag 8 maart werd het logo van de nieuwe cadeauwinkel in Zutphen door cliënten en begeleiders onthuld tijdens de officiële opening. Steengoed is een dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo.

Een rode loper en vrolijke ballonnenboog waren die middag niet te missen: aan de Laarstraat 28 in Zutphen vierde men een feestje. Cliënten en medewerkers van zorgorganisatie 's Heeren Loo openden samen met het toegestroomde publiek de nieuwe cadeauwinkel.
Het nieuwe logo pronkte op twee grote vlaggen, die door cliënten en medewerkers aan weerszijden van de entree werden geplaatst. Hiermee was de opening een feit. Onder het genot van een hapje en drankje, geheel verzorgd door leerlingen van de nabijgelegen Anne Flokstraschool, konden bezoekers rondlopen, rondvragen en rondsnuffelen. En natuurlijk een mooie aankoop doen. Dat laatste werd dan ook veelvuldig gedaan. Voor Steengoed een reden om deze week weer volop prachtige nieuwe producten te maken voor in de winkel!

Over Steengoed
Bij Steengoed werken mensen met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij maken en verkopen handgemaakte cadeauartikelen en woonaccessoires. Ook verkopen ze producten van andere dagbestedingslocaties, van 's Heeren Loo en van collega-zorgorganisaties. Daarnaast voert Steengoed groen- en straatonderhoud uit voor de gemeente Zutphen. Steengoed vind je aan de Laarstraat 28 in Zutphen. De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Er is bij Steengoed plek voor nieuwe medewerkers met een (verstandelijke) beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Op zoek naar een leuke leerwerkplek of dagbesteding? Of volg je speciaal onderwijs en zoek je een stage? Neem contact met ons op (0683107891/steengoed@sheerenloo.nl). We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te ondersteunen bij alle activiteiten van Steengoed.

Meer berichten