Gert Sterk overhandigde, namens zijn werkgever AVR, een cheque van 950 euro aan voorzitter Henk Jan Milius voor de jeugd van KVZ. Foto: PR
Gert Sterk overhandigde, namens zijn werkgever AVR, een cheque van 950 euro aan voorzitter Henk Jan Milius voor de jeugd van KVZ. Foto: PR (Foto: )

Jeugd KVZ ontvangt cheque van bijna duizend euro

ZUTPHEN - In de rust van de spannende wedstrijd van KVZ 1 tegen koploper Victum was er zaterdag een feestelijk moment. Gert Sterk overhandigde, namens zijn werkgever AVR, een cheque van 950 euro aan voorzitter Henk Jan Milius voor de jeugd van KVZ. Het bedrag zal besteed worden aan een betonnen tafeltennistafel op de accommodatie van de korfbalclub. Dat is één van de wensen die de oudere jeugd van KVZ eind december  bij het bestuur heeft ingediend. Samen met de opbrengst van de KVZ paaseitjesactie maakt de cheque van AVR dit mogelijk.

Bij Afvalverwerking-AVR in Duiven wordt elke maand gespaard voor een goed doel. Dat doen ze door voor elke Perfect Day die het bedrijf draait een bedrag in de spaarpot te doen. Zo zet het bedrijf de gezamenlijke prestatie van een perfect gedraaide dag in het zonnetje. Op een Perfect Day loopt alles zoals het moet: geen ongelukken of incidenten, geen emissie overschrijdingen, geen ongeplande stops en binnen het budget. Zo'n dag kan alleen ontstaan als er perfect wordt samengewerkt, die draaien de medewerkers van AVR dus met zijn allen. Met het Perfect Day spaarproject zien de medewerkers daar iets voor terug. Zij mogen de goede doelen aandragen, waarvan er maandelijks één wordt gekozen. Medewerker Gert Sterk, korfballer en clubman in hart en nieren, droeg de jeugd van KVZ aan als goed doel. De opbrengst van januari 2019, die maar liefst 950 euro bedraagt, is nu geschonken aan KVZ.

Voorzitter Henk Jan Milius is blij met de cheque: "Het is mooi dat AVR op deze manier de teamprestatie van de medewerkers beloont en het is nog mooier dat wij daar, met dank aan Gert, voor onze jeugd de vruchten van kunnen plukken. Een groep jeugdleden uit de A en B heeft een plan ingediend om het voor de jeugd bij KVZ nog gezelliger te maken. Hiermee kunnen we één van de ingediende wensen van de jeugd vervullen."

Naast de cheque van de AVR wordt namelijk ook de opbrengst van de KVZ paaseitjes actie hiervoor ingezet. De actiecommissie van KVZ verkoopt zakjes paaseitjes in de clubkleuren zwart, groen en (zilver)wit. Een zakje kost 5 euro waarvan er 2 euro voor de tafeltennistafel is bedoeld. Zaterdag is de verkoop gestart en de bestellingen kunnen tot uiterlijk 30 maart ingeleverd worden.

Meer berichten