Jos Slutter van Albert Heijn XL aan de Polsbroek (r.) en Bernard Oosterink van Albert Heijn De Brink geven beide een waardebon aan winnares Marie Jansen. Foto: Liesbeth Spaansen
Jos Slutter van Albert Heijn XL aan de Polsbroek (r.) en Bernard Oosterink van Albert Heijn De Brink geven beide een waardebon aan winnares Marie Jansen. Foto: Liesbeth Spaansen

Marie Jansen winnaar fotopuzzel

Algemeen

ZUTPHEN - De prijswinnaar van de fotopuzzel in Contact Zutphen-Warnsveld is bekend: Marie Jansen uit Zutphen is de gelukkige die voor 300 euro boodschappen mag doen bij Albert Heijn. De beide bedrijfsleiders, Jos Slutter van Albert Heijn XL aan de Polsbroek en Bernard Oosterink van Albert Heijn De Brink aan de Brink gaven de winnares elk een bon van 150 euro die ze in heel Nederland kan besteden.

Door Liesbeth Spaansen

De fotopuzzel kon opgelost worden door de kerstwensen met foto's van de ondernemers in de kersteditie van weekblad Contact te bekijken. Uit die foto's werden kleine stukjes 'geknipt' en in willekeurige volgorde voorzien van een nummer, waar bij ieder fragment de naam van de bijbehorende adverteerder moest worden gevonden. Veel lezers gingen aan de slag om de puzzel op te lossen en in te sturen om kans te maken op de hoofdprijs van dit jaar: een waardebon van 300 euro vrij te besteden bij Albert Heijn XL en Albert Heijn De Brink.

Marie Jansen doet al een paar jaar mee met de kerstfotopuzzel. "Dat is heel leuk om te doen," zegt ze. Dit jaar werd haar inzending uit de grote stapel goede inzendingen getrokken. Ze doet regelmatig boodschappen bij de Albert Heijn in Zutphen, maar mag de cadeaukaart doorgeven aan haar dochters. "Dat is fijn, want ik wil ze heel graag mee laten genieten van mijn prijs," glundert Marie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant