Ideeën en startende initiatieven voor een beter Zutphen

ZUTPHEN - Wil jij een nieuwe wending maken in je leven? Heb je een goed idee en wil je dat gaan uitvoeren? Zelfstandig iets in de wereld zetten? Schrijf je dan in voor Academie Zutphen. Inwoners met ideeën of een startend initiatief kunnen zich tot 15 maart aanmelden.

Academie Zutphen loopt van eind maart tot en met juni 2019. Voorwaarden om deel te nemen zijn een goede motivatie en een idee waar de Zutphense samenleving beter van wordt. In acht bijeenkomsten ga je met een groep van 6 tot 8 mensen je eigen initiatief uitwerken tot een zelfstandig project of een eigen onderneming. Charlotte Kuijper van SamenInc. en Jaap Nieuwmeijer van Stadsonderneming Zutphen begeleiden de groep. Zutphense ondernemers zijn uitgenodigd om als gastspreker inspiratie en kennis in te brengen. En natuurlijk helpen de deelnemers elkaar waar mogelijk.

De Stadsonderneming Zutphen organiseert voor de derde keer Academie Zutphen. Deelnemers aan de vorige twee edities kijken met voldoening terug. Nanneke Dorenbos: "Ik ben er trots op wat ik bereikt heb. Ik mag wel zeggen dat Fietstaxi Zutphen er niet was geweest als ik niet had deelgenomen aan Academie Zutphen." Anna van der Linden: "Tijdens Academie Zutphen heb ik mijn passie ontdekt." Carien van Hest: "Academie Zutphen hielp me bij het realiseren van mijn idee en heeft mijn netwerk in Zutphen blijvend vergroot".

Voor meer informatie en kennismaking bel je met Charlotte Kuijper 06 412 485 70 of meld je aan via jaap@stadsondernemingzutphen.nl. Na je aanmelding volgt een intake-gesprek.

Academie Zutphen is een initiatief van Stadsonderneming Zutphen, een onafhankelijke stichting die initiatieven van burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties ondersteunt. Zo wil ze een beweging op gang brengen waarin mensen meer zelf organiseren. Voor meer informatie zie de website.


stadsondernemingzutphen.nl

Meer berichten