Nieuw in collectie het werk van Jasper van Deutekom

Kunstuitleen Zutphen heeft recent de Arnhemse kunstenaar Jasper van Deutekom toegevoegd aan haar collectie.

Zijn werk roept vaak de vragen op: "waar is het, wat doen ze en wie zijn het?"

Het is kijken, zien en vertalen van het beeld. De vertaling van het gekozen onderwerp, gevangen in een foto, is in zijn hoofd al ontstaan. Dit alles doet hij met speelse precisie. Alles is herkenbaar maar tegelijk verraadt hij niet het hele verhaal. Dat wat aandacht moet krijgen, krijgt aandacht maar al schilderend lopen onderwerpen soms in elkaar over. Het is het werk van een romanticus die om zich heen kijkt en de beelden ziet die geschilderd moeten worden.

Dit kunstwerk bij jou aan de muur?


Enthousiast over het werk van Jasper van Deutekom? Je kunt direct al genieten van een kunstwerk zonder dit direct te hoeven kopen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om kunst op een vrijblijvende manier te ontdekken. Door kunst te lenen, kun je experimenteren met verschillende stijlen en leer je je eigen smaak ontdekken. En verandert er iets in je interieur dan kun je een nieuw kunstwerk uitzoeken. Zo creëer je telkens weer een nieuwe sfeer in je huis. Het lenen van kunst sluit perfect aan bij de huidige trend: delen is het nieuwe hebben! En ondertussen spaar je een deel van je leenvergoeding zodat je in de toekomst een kunstwerk kunt kopen.

Meer informatie over de kunstwerken van Jasper van Deutekom en over onze dienstverlening vind je op www.kunstofart.nl of via social media @kunstofart

Meer berichten