Groep Acro selectie SZG Zutphen. Foto: PR
Groep Acro selectie SZG Zutphen. Foto: PR (Foto: pr)

Podiumplek SZG op de eerste plaatsingswedstrijd D/E-niveau

ZUTPHEN - Zaterdag 12 januari mochten vijf teams van SZG in Dinxperlo laten zien waar ze de afgelopen maanden hard voor hebben getraind. In wedstrijd één mocht het duo Bo en Ziyi (E-niveau) en het trio Chayenna, Ymke en Zilin (E-niveau) lieten zien wat ze konden. Voor veel meiden was dit de allereerste acrowedstrijd. Ondanks de zenuwen hebben alle meiden een mooie oefening laten zien zonder grote fouten.

In wedstrijd drie waren er vier koppels van SZG aan de beurt. Eerst waren Lynn en Bette (E-niveau) aan de beurt. Zij lieten een nette en strakke oefening zien en werden beloond met een mooi puntenaantal en een mooie vijfde plek.
Trio Elin, Lieke en Marit (D-niveau) mochten direct als eerste van het laatste blok de vloer op. Ze lieten met veel enthousiasme een goede oefening zien. Hier en daar kon het wat netter, maar als geheel zagen de dans en de onderdelen er goed uit. Met één tijdsfout werden ze beloond met een prima puntenaantal en een vierde plek.

Vlak daarna was het de beurt aan Esma, Linde en Jasmijn (D-niveau). Zenuwachtig begonnen ze aan hun oefening, maar het zag er erg netjes uit. Ook dit team kreeg een erg mooie score. Tijdens de prijsuitreiking werd dit jeugdteam verrast met een podiumplek waardoor ze een mooie bronzen medaille terug naar huis mochten nemen.
Joyce en Santi (E-niveau) mochten als allerlaatste de wedstrijd afsluiten met hun oefening. Ook zij lieten een goede oefening zien.

Meer berichten