Acrodames van WSV Warnsveld. Foto: PR
Acrodames van WSV Warnsveld. Foto: PR

Dames WSV Acrogym beginnen goed aan seizoen

Algemeen

WARNSVELD - Sinds juni 2018 een nieuwe discipline bij WSV Warnsveld, acrobatische gymnastiek. Zaterdag 12 januari was het zover de eerste plaatsingswedstrijd voor het seizoen 2019.

Als eerste was onze damesgroep E junior Nikita Bielderman, Ilona Veldhuis en Vera Nijenhuis aan de beurt. Met een mooie oefening, goed voor een vierde plaats. Daarna mocht damesgroep E senior Sharon Hovens, Dewi Badon en Nienke Verhaag de vloer op. Met als beloning het eerste podium want de meiden behaalden een derde plek.

Nu was het de beurt aan het damespaar D jeugd: Felyne Frederiks en Maura Schrijver. Met een zeer mooie oefening gingen ze met de goud ervandoor. Als laatste waren de twee damesparen E senior Reshma Hovens en Britt Breumer, en Milou van Osch met Evi Mulder aan zet. Voor Reshma en Britt een tiende en Milou en Evi een elfde plaats.

Nu wordt het weer hard trainen voor de volgende wedstrijd op 9 februari. Voor de meiden en leiding Pascal Hovens en Carlijn Castermans een mooi begin van het seizoen. Ook eens acrobatische gymnastiek proberen? Kom dan langs in de gymzaal van PP12a , vanaf 16.00 uur voor de recreanten tot 17.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant