Kom meer te weten over dwerg- en miniatuurplanten

ZUTPHEN - Groei & Bloei afd. Zutphen nodigt een ieder uit voor de lezing op maandag 21 januari 2019 door Herman Geers over dwerg- en miniatuurplanten in 't Nut " in Warnsveld. Aanvang 19.30 uur

Herman Geers komt vertellen hoe, zijn van oorsprong traditionele boomkwekerij, langzaam veranderde in een specialistisch bedrijf, waar mensen van heinde en verre naar toe komen. Niet alleen vanuit Nederland, maar zelfs vanuit Rusland.

Hij begon met zijn dwergplanten als hobby. Zijn huidige kwekerij is inmiddels 1500 vierkante meter groot en is nu gespecialiseerd in 600 à 700 soorten dwergplanten. In zijn eigen achtertuin heeft Geers een klein landschap met miniatuurstruiken en heesters aangelegd. En zelfs in Madurodam zijn kleine boompjes en struikjes uit zijn kwekerij te vinden. Herman Geers zal laten zien hoe ook in kleine tuinen bijzondere miniatuur bomen en struiken een goede standplaats kunnen krijgen.

Introducés en niet-leden betalen 3 euro. Leden en partners van leden gratis. Voor meer informatie, raadpleeg de website of Facebookpagina van Groei & Bloei afd. Zutphen.


zutphen.groei.nl

Meer berichten