De prijswinnaars. Foto: Hans ten Brinke
De prijswinnaars. Foto: Hans ten Brinke

Prijswinnaars lotenverkoop Grote Clubactie FC Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - De eindopbrengst van de Grote Clubactie 2018 bedraagt voor FC Zutphen in totaal 6.216,60 euro. De opbrengst zal dit jaar besteed worden aan de aanschaf van jassen voor de leiders van alle jeugdteams. Afgelopen zaterdag 22 december is de uitreiking geweest van de prijzen van sponsoren van de FC Zutphen aan de winnaars van de meeste loten van de Grote Clubactie 2018.

Een groot aantal sponsoren van FC Zutphen waarderen het dat de jeugdleden zich erg inzetten om de landelijke Grote Clubactie ook voor FC Zutphen tot een succes te maken. Hiervoor stellen zij lokale prijzen beschikbaar. Deze prijzen variëren van lunchbonnen, vuurwerkbonnen tot aardappelpakketten.
Alle ouders en kinderen werden naast de uit te reiken prijzen getrakteerd op koffie, thee, frisdrank en fruit, gesponsord door Albert Heijn De Brink.

Dit jaar is er zelf een prachtige prijs voor alle lotenverkopers van deze actie. Alle lotenverkopers mogen naar een eredivisie wedstrijd. Op 15 december is de eerste groep kinderen samen met ouders naar Vitesse-VVV geweest. De overige verkopers gaan in het voorjaar 2019 naar een andere wedstrijd. Wanneer dat is wordt nog op de website van FC Zutphen bekend gemaakt.

FC Zutphen bedankt met name de sponsoren van 2018 voor het beschikbaar stellen van de prijzen: Albert Heijn De Brink, Houx Sport, Harbach Sport, Mentha Moda, Brand Oil/Varo Energy Retail, Efeze, Hanzehof, PSC, Aviko, Hubo Leesten, De Eetwinkel Leesten, Kings & Queens, De Reuvershoeve.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant