Rocky Fit Running Team overhandigt cadeaus aan patiënt op de kinderafdeling in Gelre Zutphen. Foto: PR
Rocky Fit Running Team overhandigt cadeaus aan patiënt op de kinderafdeling in Gelre Zutphen. Foto: PR

Kinderafdelingen Gelre ziekenhuizen ontvangen VR-brillen en spelcomputers

Algemeen

ZUTPHEN - Woensdagmiddag 12 december ontvingen de kinderafdelingen van Gelre ziekenhuizen in zowel Zutphen als Apeldoorn een VR-bril, Wii en Nintendo Switch. De overhandiging vond plaats in Gelre Zutphen. Het Rocky Fit Running Team heeft het geld - in totaal bijna 3.000 euro - hiervoor opgehaald met hun AtotZrun voor het goede doel. Hiermee vervullen ze een wens van jonge patiënten van Gelre ziekenhuizen.

"Veel kinderen vinden een Wii, Nintendo Switch en/of VR-bril ontzettend leuk. Doordat kinderen hiermee kunnen spelen tijdens hun herstel in het ziekenhuis, krijgen ze de nodige afleiding van hun ziekte. Zo ervaren ze hun verblijf in het ziekenhuis als leuker en afwisselender", aldus Lisa Lemson, afdelingshoofd Kind & Jeugd Gelre Zutphen. "Wij zijn daarom heel blij dat het Rocky Fit Running Team dit voor kinderen in ons ziekenhuis mogelijk heeft gemaakt. Ontzettend bedankt voor deze mooie cadeaus!".

Serge van Cotthem, Rocky Fit: "Wij wilden als Running Team graag een sponsorloop doen voor de kinderen in het ziekenhuis. Onze hardlopers hebben heel goed gepresteerd tijdens de AtotZrun, een run van 30 km van Apeldoorn naar Zutphen. Voor elk van hen was het een persoonlijke overwinning. We zijn ontzettend trots op het behaalde resultaat en heel blij dat we deze cadeaus aan de kinderen in Gelre ziekenhuizen kunnen geven."

Patiënt Gelre Zutphen bekijkt de cadeaus van het Rocky Fit Running Team. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant