Theater in de Hoven over Heufse steenfabriek

Algemeen

ZUTPHEN - Theaterproject De Hoven heeft onthuld dat de tweede voorstelling zal gaan over de steenfabriek die in De Hoven heeft gestaan. Het boek 'Tiggeljong' van Jan Bos vormt de basis voor het script en vertelt het indringende verhaal over sociale armoede, werk en huisvesting in de periode 1860-1890. Op dinsdag 8 januari 2019 is er een informatieavond in De Garage, Oude Kanonsdijk 44.

De tweede editie van dit bijzondere project is een productie van Verzien Theater onder leiding van Inès Kok en een team van Heufse vrijwilligers. Het theater zal opnieuw plaatsvinden op een buitengewone locatie in De Hoven, de voorstellingen zijn in juni. De organisatie zoekt nog mensen die het leuk vinden om mee te spelen of te helpen. In eerste instantie uit de Hoven, maar als dat niet het geval is en je toch graag mee wilt doen, ben je van harte welkom. Toneelervaring is niet vereist.

Wie niet naar de informatieavond kan komen maar wel op de hoogte wilt blijven, kan mailen naar theaterhoven@gmail.com voor informatie en andere vragen. Ook zoekt de organisatie verhalen en foto’s van de steenfabriek. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Facebookpagina.


facebook.com/theaterprojectdehoven

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant