Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op. Foto: PR
Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op. Foto: PR

Genieten van muziek en dans voor Stichting Wiesje

GORSSEL - Muzehof Centrum voor de Kunsten houdt het jaarlijkse Winterconcert op dinsdag 18 december om 19.00 uur. Dit jaar kan men genieten van muziek en dans voor Stichting Wiesje. De ontvangst met warme drankjes en midwinterhoornklanken is in de Hervormde Kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel, vanaf 18.30 uur. Gerda Havertong zal de avond presenteren.

Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op. Er zijn speciale ensembles gevormd voor dit winterconcert, o.a. met harpen en Viola da Gamba's. En als speciale verassing zal Gerda Havertong ook gaan zingen. Te horen zijn allerlei sfeervolle muziekstukken met een enkele knipoog naar kerst.
CaDanz, de dans-talentenklas, brengt een speciale choreografie op het podium. De talentenklas muziek is te horen met klassieke kamermuziek en ook de pop-afdeling levert een muzikale bijdrage.

Opbrengst naar het goede doel
Kaarten kosten 5 euro en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Wiesje. Deze stichting zet zich o.a. in om kennis over te dragen om mensen met dementie in Suriname te helpen. Muziek zal bij de gewenste dagopvang een grote rol spelen. Actrice, zangeres en tante Gerda van Sesamstraat Gerda Havertong presenteert de avond. Zij kwam ook met het idee voor het goede doel. Stichting Wiesje is opgericht na Gerda's persoonlijke ervaring met dementie in Suriname.

Kaartverkoop vanaf 3 december bij de receptie van Muzehof Zutphen, en vlak voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk.

Meer berichten