Jack van Dodewaard doneert een piano aan It's Time for Jazz bij Uffie's. Foto: PR
Jack van Dodewaard doneert een piano aan It's Time for Jazz bij Uffie's. Foto: PR

Het Klavier doneert piano aan 'It's Time for Jazz'

ZUTPHEN - Jack van Dodewaard, pianostemmer, restaurateur en handelaar doneert een piano aan It's Time for Jazz. Ook neemt hij het onderhoud en het stemmen ervan voor zijn rekening. "Zo'n gebaar richting jazzminnend Zutphen mag niet onopgemerkt blijven," vindt Frank Ong-Alok.

Jack van Dodewaard wordt gezien als een vakman, maar is daarnaast ook een grote muziekliefhebber. Zijn bedrijf Het Klavier in Vorden is al jarenlang een erkende plek waar veel pianisten gebruik maken van zijn diensten. Voor Van Dodewaard is de piano een passie en dat geeft hij ook door aan hen die bij hem in de leer komen. Hij is een man met het muzikale hart op de juiste plaats.

Op 15 december zal de piano bezorgd worden bij Eetcafé Uffie's. Om dit instrument naar de kelder te dragen, wordt nog gezocht naar een paar sterke armen, die willen helpen dit veilig te doen. Wie hiervoor in de gelegenheid is, kan zich aanmelden via email fttp@planet.nl of even bellen met Frank Ong-Alok.

Frank is de organisator van de wekelijkse Jazzavonden, die vanaf 18 december onder de naam It's Time for Jazz in de gewelvenkelder van Uffie's zullen worden voortgezet. De Wijnhuistoren heeft het programma grandioos tussentijds opgevangen, maar deze locatie bleek al snel te krap. Een toenemend aantal mensen bezoekt de vrij toegankelijke klasse jazzconcerten.

Voor meer informatie, kan men telefonisch contact met Frank Ong-Alok.


06 - 4440 4952

Meer berichten