Werk van Annemarie Hakvoort. Foto: PR
Werk van Annemarie Hakvoort. Foto: PR

Sferische landschappen in het Tramstation

Algemeen

GORSSEL - In de decembermaand is in het Tramstation Gorssel het werk te zien van Annemarie Hakvoort. Haar sferische landschappen in acryl en olieverf worden gekenmerkt door intense kleuren en een losse stijl. De oorspronkelijk uit Rotterdam afkomstige kunstenaar heeft haar hart aan de Achterhoek verpand. Tijdens de open dag op zaterdag 1 december van 10.30 tot 15.00 uur zal ze in het Tramstation aanwezig zijn om vragen over haar werk te beantwoorden.

Als kind is Annemarie Hakvoort begonnen met aquarelleren, later kwam daar acryl en olieverf bij. Toen de beroepskeuze kwam, wilde ze graag iets met kunst en met mensen doen. Het werd de opleiding Kunstzinnige Therapie in Leiden. Na een aantal jaar in dit vak gewerkt te hebben, pakte ze zelf het schilderspenseel weer op. Haar atelier is gevestigd in de Proeflokalen (Vispoortplein) in Zutphen. Meer informatie over de schilderijen is te vinden op de website: annemariehakvoort.nl.

Tijdens deze open dag staan ook een aantal bestuursleden en vrijwilligers van De Elf Marken klaar om de gasten te ontvangen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant