De Andersons. Foto: Roxanne Hellevoort
De Andersons. Foto: Roxanne Hellevoort (Foto: )

De Andersons brengen verwondering naar Zutphen

ZUTPHEN - Op zondag 18 november is het theaterconcert 'Hier Dooft Niets' te zien bij Dat Bolwerck in Zutphen. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat kunstenaar Carlijn Kingma (haar expositie 'Inspirerende vergezichten' is nog tot en met 30 december te zien is in Dat Bolwerck).

In hun sprankelende theaterconcert 'Hier Dooft Niets' gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid.

De bevlogen kunstenares Carlijn Kingma zal als onderdeel van dit theaterconcert de aanwezigen mee op reis nemen in haar prachtige tekeningen en vertellen over wat haar inspireert en beweegt. Als cartograaf van denkwerelden maakt zij metersgrote pentekeningen, complexe beeldkaarten waarin zij de maatschappij analyseert. De beelden nodigen de kijker uit erin te verdwalen en na te denken over de wenselijkheid van diverse sociaal-politieke manifestaties door zowel hun schoonheid als schaduwzijden te laten zien.

Voor meer informatie en kaarten, ga naar datbolwerck.nl

Meer berichten