Dominic Seldis en James Pearson. Foto: Frank Ruiter
Dominic Seldis en James Pearson. Foto: Frank Ruiter

Concert van Dominic Seldis en James Pearson

Algemeen

EEFDE - Zondag 21 oktober wordt bij Kapel op 't Rijsselt het seizoen geopend met een concert van Dominic Seldis (contrabass) en James Pearson (piano). Zij brengen vanaf 15.00 uur het programma 'Stand up bass, A story by the Maestro himself'.

Dominic Seldis is bekend van het TV-programma Maestro. Toch ziet hij zichzelf in de eerste plaats als musicus. Hij is aanvoerder van de bassisten in het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld van musicus en muziekkenner tot rasverteller en entertainer.
James Pearson is pianist, componist en muzikale duizendpoot. Hij is artistiek directeur van Ronnie's Jazz Club in zijn geboorteplaats Londen en speelde in en met vele beroemde orkesten, ook begeleidde hij beroemdheden als pop-icoon Paul McCartney en jazz-trompettist Wynton Marsalis. Naast bekende en minder bekende werken uit het klassieke repertoire, is er ook aandacht voor uiteenlopende stijlen als de tango en volksmuziek. Voor meer informatie, kaarten en reserveren, neem contact op.


0575 – 570521 (ook via voicemail)

www.kapeloptrijsselt.nl

info@kapeloptrijsselt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant