Lot Rohde van Loteringen uitvaart. Foto: PR
Lot Rohde van Loteringen uitvaart. Foto: PR (Foto: )

Regel zelf een uitvaart

ZUTPHEN - Lot Rohde van Loteringen uitvaart regelt met alle liefde de hele uitvaart, van a t/m z. Wel zo fijn om iemand om je heen te hebben die je begeleidt bij al de te zetten stappen. Maar voor wie liever alleen advies en begeleiding op afstand wil, staat ze ook klaar.

Lot Rohde: "Steeds vaker hoor ik mensen zeggen dat ze graag zelf de hele uitvaart voor hun geliefde zouden willen organiseren. Als ik dan vraag waarom ze dat niet doen, wordt aangegeven dat de onbekendheid van de uitvaartwereld en de vele regel zaken ze weerhouden. Ik kan me dat goed voorstellen. Er moeten in korte tijd heel veel beslissingen genomen worden. Daarnaast moet er een kist komen, crematorium geboekt, een rouwauto gereserveerd en ga zo maar door. Waar begin je? Waar bel je heen? Welke documenten heb je nodig? En ga zo nog maar even door. Voor veel mensen is dit het moment om af te haken en te denken dat het niet mogelijk is om het zelf te doen."

Voor hen heeft Lot Rhode van Loteringen uitvaart een tussenoplossing: zij begeleidt en adviseert waar nodig op afstand. En wil je op bepaalde onderdelen toch wat meer begeleiding of ondersteuning, dan kan dat natuurlijk ook. Jij blijft volledig aan het roer staan en regelt alles wat geregeld moet worden. Voor meer informatie, zie de website.


hulpbijzelfuitvaartregelen.nl

Meer berichten