Warnsveldse Boys haalt eerste punten in de tweede klasse binnen

Algemeen

WARNSVELD - Zondag 7 oktober moest Warnsveldse Boys aantreden tegen DVC'26 uit Didam.

De Warnsveldse Boys stonden binnen 5 minuten 1-0 achter na een hoekschop. Ook DVC'26 wilde graag de punten meenemen. De Warnsveldse voetballers pakten snel de draad weer op en zette de tegenstander onder druk. Kevin van Kooij gaf de bal perfect mee aan Jesper Nachtegaal. Deze liet met een strak schot de keeper kansloos 1-1. Halverwege de eerste helft schoof spits Bart Spijkers de bal beheerst in: 2-1.

Ook in de tweede helft werd het goede voetbal voortgezet. De tactische zet van de trainers, om Thom Boeve vanaf het begin veel verder naar voren te laten spelen, was een gouden zet. Hij was onvermoeibaar en zorgde voor veel gevaar. Uit een afgeslagen hoekschop was het Jelger Ruikes die met een afstandsschot de zege veilig stelde. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld.

Man of the match werd Jesper. De eerste punten voor de Warnsveldse Boys in de tweede klasse zijn binnen.

Zondag 14 oktober gaat Warnsveldse Boys 1 op bezoek bij koploper Spero, waar de club oud-trainer Gert Jan Barten zal treffen. De wedstrijd begint om 14.00 uur.