Onthulling naam Warnsvelds park

Algemeen

WARNSVELD - Op zaterdag 22 september wordt het speel-, sport-, en recreatiepark aan Laan 1940-1945 / Rhienderink Laan te Warnsveld op feestelijke wijze geopend. Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kopje koffie/thee of limonade. Mensen kunnen samen wandelen, elkaar ontmoeten of spelen in het nieuw aangelegde park. Wethouder Annelies de Jonge zal het park om circa 11.00 uur officieel openen en de naam onthullen.

Het idee om het park feestelijk te openen komt van betrokken direct omwonenden. Zij hebben een groot aandeel gehad in het ontwerp en hebben, samen met andere omwonenden, hun wensen uitgesproken om het tot een mooi en leefbaar park te maken voor jong en oud. Het stokje wordt overgedragen van gemeente Zutphen aan de omwonenden van het park. Dat is best een verantwoording en er wordt daarom om hulp gevraagd uit de buurt. De hulp kan onder andere bestaan uit: groenonderhoud, het oogsten van fruit, schoonhouden van het park en het organiseren van evenementen in het park. Een donatie om natuurlijke spelelementen aan te schaffen is ook van harte welkom. Inmiddels hebben er al enthousiaste buurtbewoners hulp aangeboden om mee te helpen met organiserende taken.

Buurtbewoners die geïnteresseerd zijn om het park mede te helpen onderhouden of een donatie willen doen voor meer natuurlijke speelgelegenheid, kunnen mailen naar pznwarnsveld@gmail.com of telefonisch contact opnemen met Bert Wengeleaar 0612011986 voor meer informatie.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant