Groot onderhoud N348 Zutphen

Algemeen

Groot onderhoud N348 Zutphen

ZUTPHEN - Op maandag 27 augustus 2018 start Provincie Gelderland met groot onderhoud gepland aan de N348 (Den Elterweg) in Zutphen vanaf het Gelre ziekenhuis tot de rotonde bij de Pollaan. Het asfalt wordt vervangen en de provincie treft maatregelen om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren. De werkzaamheden zijn naar verwachting op vrijdag 9 november 2018 klaar.

De verkeerslichten worden opnieuw afgesteld zodat het verkeer vooral tijdens de spits beter kan doorrijden. Ter hoogte van de aansluiting Kleine Omlegging worden aan de zuidzijde de twee rijstroken, die daar samen komen, verlengd en verlegd en aan de zuidzijde van kruising Kleine Omlegging wordt het fietspad verbreed en verlegd zodat er meer ruimte tussen rijbaan en fietspad komt.

Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk de N348 een aantal keren voor meerdere weken af te sluiten. Doorgaand verkeer wordt tijdens deze afsluitingen omgeleid via N314 rondweg Warnsveld - N346 Kleine omlegging en omgekeerd. De afsluitingen staan vanaf 13 augustus langs de weg aangegeven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant