Ronald Snijders. Foto: PR
Ronald Snijders. Foto: PR

Optreden Ronald Snijders en trio Bungu Bungu in Broodcafé

Algemeen

ZUTPHEN – Op zondag 19 augustus komt de bekende etno-jazz fluitist Ronald Snijders naar het Broodcafé. Hij zal als speciale gast optreden met de Zutphense formatie Trio Bungu Bungu. Dit in het kader van de Muziek Zomer Middagen van het Broodcafé Driekant. Het optreden start om 16.00 uur in het Broodcafé aan de Lijmerij 23 in Zutphen. De toegang is vrij en donaties zijn welkom.

Ronald Snijders wordt met recht de meest swingende dwarsfluitist genoemd. Zijn ritmische, exotische en jazzy improvisaties zijn onnavolgbaar. En vele artiesten hebben al gebruik gemaakt van zijn fameuze speelse muzikale eigenheid. Zo speelt hij mee op cd's van o.a. Ntjam Rosie, Saskia Laroo en The Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Hij schreef vele tunes voor radio en tv en weet als geen ander zijn eigen stijl, vaak gebaseerd op de Surinaamse kaseko, te vermengen met jazz en andere vormen van moderne muziekstromen als Hip Hop en R&B.

Trio Bungu Bungu is een initiatief van de Zutphense musicus Frank Ong-Alok. De basis is de Surinaamse muziek, ook zijn land van afkomst, maar uitgevoerd in minder traditionele setting. Frank zingt en speelt basgitaar en wordt daarbij begeleid door Wolfram Reisiger op accordeon. Voor de ritmische ondersteuning is drummer Erik Snellink verantwoordelijk. Zo ontstaat een geheel eigen geluid met een dansbare exotische sound. De combinatie met Ronald Snijders zal dan ook een swingende aangelegenheid worden waar iedereen welkom bij is.

Voor meer info kan men telefonisch contact opnemen.


0575-515142

Trio Bungu Bungu met Erik Snellink, Frank Ong-Alok en Wolfram Reisiger. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant