Congres Cultureel Ondernemerschap in Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Zutphen heeft een rijk cultureel aanbod én veel betrokken ondernemers. Gemeente Zutphen en Zutphen Promotie willen deze culturele partijen en ondernemers graag duurzaam aan elkaar te verbinden, om van elkaar te leren en om elkaar te versterken. Daarom wordt op 7 september aanstaande het Congres Cultureel Ondernemerschap georganiseerd.

Het Congres Cultureel Ondernemerschap is bedoeld voor de Zutphense culturele instellingen, organisatoren van evenementen, cultuurmakers en kunstenaars. Voor hen is er van 13.00 tot 18.00 uur een interessant programma over marketing, positionering en alternatieve verdienmodellen. De middag wordt afgesloten met een interactieve 'meet and eat' met Zutphense ondernemers.

Programma ondernemers
Vanaf 15:00 uur zijn tevens Zutphense ondernemers van harte welkom. Het programma wordt dan vervolgd met een presentatie door Duncan Stutterheim en vervolgens is er volop ruimte om met elkaar kennis te maken, het netwerk te versterken en te onderzoeken wat de verschillende partijen voor elkaar kunnen betekenen.

Het congres vindt plaats in de Hanzehof (Oosterberg Buitensociëteit), Coehoornsingel 1 Zutphen. Deelname is gratis. Meer informatie over het programma en een plek reserveren kan via www.inzutphen.nl/cco. Aanmelden kan tot en met 31 augustus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant