Afbeelding

Bio Toko breidt uit met BioPizza

Algemeen

Zutphen – Vlak achter Bio Toko opent half september BioPizza. Frank, Thomas en David Loef bieden dan naast Indonesisch, ook de Mediterrane keuken.

De 400 m2 ruimte aan het Groote Bolwerk 45 wordt klaargemaakt om straks zeventig gasten te ontvangen én een snelle take-away te verzorgen. Biologische pizza's, pasta's, salades en soepen worden bereid vanuit de open keuken. BioPizza krijgt een moderne uitstraling, met een wat industrieel karakter. Vanuit de loungebanken kunnen de gasten zien hoe de gerechten wordt bereid.

Frank Loef: "We beleven nog steeds veel plezier aan het bereiden van Indonesische gerechten, maar met de keuken kun je weinig uitstapjes maken. Daarom kijken we ernaar uit om gerechten te maken van rond de Middellandse Zee. Om de Italiaanse keuken te doorgronden, zijn Thomas en David in de leer gegaan bij een Italiaanse pizzabakker en we weten nu al dat het heel leuk gaat worden. We kiezen voor dunne, knapperige pizzabodems en hebben daarvoor een mooie biologische bloem uit Italië gevonden. De beste tomatensaus hebben we ook al te pakken en verder gebruiken we de biologische ingrediënten die we bij Bio Toko ook al gebruiken. Vrijwel alles bij Bio Toko is biologisch, dat wil zeggen: voor ongeveer 92%. Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch. We gaan de biologische keuken nóg verder doorvoeren."

Crowdfunding
Bijna de helft van het benodigde bedrag voor BioPizza komt uit het eigen netwerk van Frank, Thomas en David. "Mensen voelen zich betrokken bij het succes en het is een aardige bijkomstigheid om er ook nog iets aan over te houden. Ik bied een jaarlijkse rente van 6%. We zijn er dankbaar voor dat onze klanten zo enthousiast zijn. Dat geeft vertrouwen."

Bio Toko
Ruim twee jaar geleden verhuisde Bio Toko naar de Lijmerij 27, vlak achter het station. "Vanaf het begin liep het al goed en merkten we dat de ruimte toch wat beperkt was. Af en toe moesten we klanten teleurstellen. Daarom zijn we nu gestart met een kortingsactie voor wie vroeg komt. Als je vóór 16.45 uur bestelt, krijg je 20% korting op de rekening. Klanten komen nu wat meer verspreid, dus het werkt."

Via de site van Bio Toko vindt je meer informatie over BioPizza en kun je ook lezen hoe de Crowdfundingsactie werkt, waaraan je nog steeds kunt deelnemen.


www.biotokozutphen.nl


Thomas (l) en David Loef. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld