Winnaar vogelschieten Joost Nijenhuis (l) en winnares vogelschieten jeugd Martiene Hissink. Foto: PR
Winnaar vogelschieten Joost Nijenhuis (l) en winnares vogelschieten jeugd Martiene Hissink. Foto: PR (Foto: )

Alles werkte mee voor schitterend Oranjefeest Leesten Warken

WARNSVELD - Vrijdagavond was het dan zover de aftrap van het Oranjefeest Leesten Warken op de vertrouwde locatie 't Holtslag! Na opening door de voorzitter en het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus kreeg het duo Erik en André Knoef de tent goed aan het lachen. Na een korte pauze volgde een spetterend optreden van de nog jonge band New Vintage die alle beloften meer dan waar maakte. Swingend en onder het genot van een drankje genoten de aanwezigen tot in de kleine uurtjes.

Zaterdag werd door de vele vrijwilligers het feestterein verder geschikt gemaakt voor het middagprogramma, dat traditioneel begon met het binnenhalen van de winnaars van het vogelschieten van het vorige jaar. Onder begeleiding van een vrolijk muziekje van dweilorkest 'Kleintje Spul(t)' reden de winnaars met een Amerikaanse limousine het terrein op voor een feestelijke ontvangst. Burgemeester Annemieke Vermeulen sprak de feestgangers, het Koningspaar en de jeugdkoning toe met een kwinkslag naar haar ontmoeting met het Koningspaar Willem Alexander en Maxima eerder in de week, alvorens ze met een welgemikt schot het vogelschieten opende.

De bezoekers van het Oranjefeest genoten van de verschillende spelen voor jong en oud en aan het einde van de middag konden de winnaars van vogelschieten en ringsteken samen met de winnaars van het schijfschieten gehuldigd worden.

Leden en bestuur van de Oranjevereniging kijken, met dank aan de vele vrijwilligers en sponsoren die het feest mede mogelijk maakten, terug op een schitterend feest. De voorbereidingen voor 7 en 8 juni 2019 kunnen beginnen.

De winnaars
Vogelschieten: Joost Nijenhuis. Vogelschieten jeugd: Martiene Hissink. Ringsteken: Steffy Rouwenhorst. Ringsteken jeugd: Maik Maalderink. Schijfschieten:Remco Berenpas.

Meer berichten