Doel is ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Foto: PR
Doel is ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Foto: PR

Wensen aanmelden voor Nationale Ouderendag

Algemeen

ZUTPHEN - Op 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Het doel is ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Net als voorgaande jaren mogen ouderen een hartenwens indienen. Heeft u een bijzondere, ontroerende, gekke of juist hele gewone wens? Laat het vóór 28 juli weten. Vrijwilligers gaan ervoor zorgen dat uw wens in vervulling gaat. In Zutphen wordt de Nationale Ouderendag georganiseerd door de Stadsonderneming Zutphen en het Odensehuis.

De afgelopen jaren zijn al honderden ouderen blij gemaakt met bezoekjes aan musea, toneel- en filmvoorstellingen, een dierentuin, muziekuitvoeringen, maar ook gewoon een kopje koffie met een praatje. Of heel persoonlijk, een bezoek aan een geboortehuis of het graf van een dierbare overledene. Het is steeds een mooie dag. Met name het contact tussen alleen wonende ouderen en vrijwilligers is vaak heel bijzonder. Soms blijven mensen elkaar daarna nog regelmatig zien.

Wens aanmelden
Ouderen kunnen hun wens aanmelden via een wenskaart. De wenskaarten liggen op diverse plekken in de stad. U kunt de kaart ook telefonisch aanvragen of via e-mail. Vul de wenskaart in en doe deze vóór 28 juli op de bus. In augustus neemt de organisatie contact op om de wens te bespreken. Daarna gaat men iemand zoeken die de wens wil vervullen. Deze vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden via het e-mailadres. Voor meer informatie, kan men telefonisch contact opnemen.


0575 - 820 228

zutphen-ouderendag@ouderenfonds.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant