Warnsveldse Boys zondag 1. Foto: PR
Warnsveldse Boys zondag 1. Foto: PR

Diverse kampioenstitels voor Warnsveldse Boys

Algemeen

WARNSVELD - De Warnsveldse Boys beleeft een uniek seizoen met de kampioenstitel voor zondag 1, zondag 2 en zaterdag 2. Zondag 3 heeft nog kansen op het kampioenschap maar moet dan zondag 27 mei wel winnen en de koploper moet dan verliezen. Bij de jeugd kunnen nog een aantal teams kampioen worden in de komende periode.

Warnsveldse Boys zondag 1
Het eerste team onder leiding van Laurens Leussink moest op eerste pinksterdag de voorlaatste wedstrijd spelen in de derde klasse zondag met twee punten voorsprong op nummer 2 Helios. Bij gelijkspel of verlies van Helios tegen SC Lochem, en winst voor het eigen team op Albatross, zou het kampioenschap gevierd kunnen gaan worden.
Op sportpark Braamveld werd de wedstrijd tegen Albatross gewonnen met 5-1 (bij rust 4-1). Na de wedstrijd werd bekend dat SC Lochem met 2-1 had gewonnen van Helios en het kampioenschap dus een feit was. Het eerste team zal volgend seizoen uitkomen in de tweede klasse wat een historisch hoogtepunt is in de geschiedenis van de club.

Warnsveldse Boys zondag 2
Het tweede team onder leiding van Hans Voskamp heeft een lange periode bovenaan gestaan in de reserve derde klasse en dit op zondag 13 mei bekroond met een afgetekend kampioenschap. Zij zullen volgend seizoen uitkomen in de reserve tweede klasse. Voor de aansluiting tussen eerste en tweede selectie een belangrijk kampioenschap. Vorig seizoen heeft het team ook al meegedaan om de prijzen maar heeft toen net achter het net gevist.

Warnsveldse Boys zaterdag 2
Dit seizoen heeft de Warnsveldse Boys sinds lange tijd weer een seniorenteam op zaterdag. Het team heeft aangetoond lekker te kunnen voetballen (91 doelpunten voor met nog twee wedstrijden te gaan) en zijn de terechte kampioen van de vijfde klasse.

De kampioensteams zijn door de vereniging gehuldigd en met een kar door Warnsveld gereden en genoten van een fantastisch feest. Medio juni komt er nog een 'kampioenenbal', waarbij de kampioenschappen met de hele vereniging worden gevierd.

Warnsveldse Boys zondag 2. Foto: PR
Warnsveldse Boys zaterdag 2. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant