De Berkel is de verbindende factor van alle activiteiten. Foto: Stan Bouman
De Berkel is de verbindende factor van alle activiteiten. Foto: Stan Bouman

Initiatiefrijke deelnemers Berkelfestival 2018 gezocht

REGIO - Op 24, 25 en 26 augustus 2018 vindt het Berkelfestival plaats: een reeks van activiteiten in, op en rond de Berkel. De organisatie is op zoek naar initiatiefrijke deelnemers die met hun activiteit en/of evenement willen aansluiten. Veel is mogelijk, als er maar een relatie is met de rivier de Berkel of de Berkelsteden. Inloopmomenten zijn op woensdag 2 mei tussen 10.00 – 12.00 uur bij de VVV Lochem, Markt 2, tussen 14.00 – 16.00 uur bij de VVV Zutphen, Houtmarkt 75 en tussen 19.30 – 21.00 uur in De Weemhof 5 in Borculo en op donderdag 17 mei 19.30 – 21.00 uur bij De Weemhof 5 in Borculo.

Tijdens het Berkelfestival kunnen lokale verenigingen, sportclubs, ondernemers, natuurorganisaties en culturele instellingen zelf hun activiteit organiseren. Dit kunnen zowel nieuwe als bestaande activiteiten of evenementen zijn. Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival wordt aan alle activiteiten een podium gegeven en krijgt men een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied.

Het thema van het Berkelfestival 2018 is 'Ontdek het leven langs de Berkel'. Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en wordt er gestreefd naar een programmering voor een breed publiek. De pijlers zijn: water & natuur, sport & recreatie, eten & drinken, kunst & cultuur, muziek, geschiedenis en innovatie & ontwikkeling.

Een activiteit aanmelden kan via mail of de website. Wil je meer informatie kom dan naar de eerstvolgende inloopavonden of neem contact op met coördinator Marije Duenk, via mail of 06 - 83 79 66 04.

Het Berkelfestival
Het Berkelfestival wordt georganiseerd door Stichting Berkelfestival en is ontstaan vanuit een driedaagse bijeenkomst over de toekomst van het Berkeldal om kansen en initiatieven in de regio vanuit verschillende invalshoeken op elkaar af te stemmen, zodat ze elkaar versterken. De verbinding die hierbij tussen verschillende partijen ontstaat draagt bij aan een krachtig en toekomstgericht Berkeldal.


info@berkelfestival.eu

www.berkelfestival.eu

www.facebook.com/Berkelfestival

Instagram: #Berkelfestival

Meer berichten